Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην ομιλία που έκανε ο Τσίπρας… not. video, pics

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα μετά την βαριά ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές και το κλίμα το… έλεγες και “βαρύ”.

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της Δευτέρας, 27.05,2019, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως στην αίθουσα «βλέπει» πείσμα για τις μάχες που έρχονται και όχι «σκυθρωπά πρόσωπα». Τσίπρας: Η ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός βεβαίως θέλει να συσπειρώσει το κόμμα του -και κατ’ επέκταση τους ψηφοφόρους του- πριν τις εκλογικές μάχες που έρχονται κι αυτό είναι φυσικά θεμιτό. Για να μην πούμε και… αναγκαίο, μετά την πολύ βαριά ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, την μεγαλύτερη στα χρονικά σε ευρωεκλογές.

Ωστόσο παρά τα όσα «είδε» ο Αλέξης Τσίπρας, ο τηλεοπτικός φακός και τα φωτογραφικά καρέ «είδαν»… κάτι άλλο.

«Είδαν» το κλίμα να είναι «βαρύ», «είδαν» σκυθρωπά πρόσωπα, «είδαν» σκεπτικά βλέμματα γεμάτα προβληματισμό.

Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά τόσο από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, όσο και από τα πλάνα του βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ακόμη και στο τέλος της ομιλίας του, το χειροκρότημα ήταν μεν θερμό, αλλά από πρόσωπα… αγέλαστα!Δείτε τις εικόνες πριν και κατά την διάρκεια της ομιλίας που εκφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας ΤσίπραςΤσίπρας ΤσίπραςΤσίπρας ΤσίπραςΤσίπρας ΤσίπραςΤσίπρας ΤσίπραςΤσίπρας ΤσίπραςΤσίπραςΔείτε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έχουμε μάθει πάντα να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να βγαίνουμε μπροστά. Το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 27. Mai 2019

Φωτογραφίες: Intime

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here