Ανέπτυξε 2.500 διαφορετικές προσωπικότητες για να αντέξει τους βιασμούς και την κακοποίηση από τον πατέρα της (pics)


Μια γυναίκα βιάστηκε και κακοποιήθηκε πολλαπλώς από τον πατέρα της όταν ήταν παιδί, με αποτέλεσμα να αναπτύξει 2.500 διαφορετικές προσωπικότητες, στη Μ. Βρετανία.

Η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα καθώς επέστρεψε στο σπίτι όπου μεγάλωσε.

Η Jeni Haynes βιαζόταν από τον πατέρα της Richard από την ηλικία των τεσσάρων έως τα 14.

Η 49χρονη ανέπτυξε ένα «στρατό» προσωπικοτήτων ως τρόπο αντιμετώπισης της φρίκης που βίωσε.

Στη δίκη του πατέρα της τον Φεβρουάριο της δόθηκε η άδεια να καταθέσει εναντίον του χρησιμοποιώντας αρκετές από τις προσωπικότητές της, οι οποίες έχουν τις δικές τους φωνές, μνήμες και χαρακτηριστικά.

Μετά από μόλις δύο ώρες άλλαξε την ένστασή του για ενοχή.

Στο αστυνομικό υλικό που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η κ. Haynes φώναζε καθώς έδειχνε την αστυνομία πού βασανίστηκε και κακοποιήθηκε.

«Ω Θεέ μου, ανέπνευσε βαθιά, μπορείς να το κάνεις αυτό», ακούστηκε να λέει καθώς πήγε τους αστυνομικούς στο παλιό εργαστήριο του πατέρα της.

«Εντάξει … είναι το ίδιο», είπε, δείχνοντας έναν ξύλινο πάγκο όπου κακοποιήθηκε.

«Ο πάγκος;» ρώτησε ένας ντετέκτιβ.

«Ο πάγκος είναι ο ίδιος», δήλωσε η κα Haynes.

Η 49χρονη έδειξε επίσης την αστυνομία την κρεβατοκάμαρα του πατέρα της: «Και εδώ με έκανε να κάτσω στην άκρη του κρεβατιού και με βίασε».

Στη συνέχεια, τους πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο. «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο τρομακτικά δωμάτια του σύμπαντος», είπε. Έδειξε ένα πλυντήριο και είπε: «Εδώ με βίαζε συνεχώς».

Η κ. Haynes υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για να ανακατασκευάσει το κοκκύσιο, τα έντερα και τον πρωκτό της μετά από τις βάναυσες επιθέσεις.

Έχει αναπτύξει τις προσωπικότητές της για να προστατευτεί όταν δεχόταν κακοποίηση και τις καλεί κατόπιν αιτήματος. Μία από τις προσωπικότητές της ονομάζεται Symphony και είναι ένα μικρό κορίτσι. Ήταν η προσωπικότητα που θα έβγαζε όταν τη βίαζε ο πατέρας της.

Άλλοι περιλαμβάνουν ένα αγόρι που ονομάζεται Little Ricky και έναν έφηβο που ονομάζεται Muscles.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ