Survivor: Ο σκληρός αγώνας, το μεγάλο έπαθλο της Μυκόνου και το κρίσιμο συμβούλιο (video)


Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι παλαίμαχοι που βρίσκονται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο απόψε αγωνίστηκαν γεμάτοι πάθος και ένταση όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι παίκτες του φετινού Survivor.

Αρχικά είδαμε τους Survivors 2019 να σχολιάζουν τους παίκτες που μπήκαν, ενώ τους έκανε εντύπωση το γεγονός πως ένας από τους Τούρκους είναι πάρα πολύ καλός στο στόχο.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από ένα ταξίδι στη Μύκονο στο οποίο θα τους συνοδεύει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Να θυμίσουμε ότι στον χθεσινό αγώνα που παρακολουθήσαμε, η ομάδα που πήρε τη νίκη κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο, ένα πενθήμερο ταξίδι στο όμορφο Τσεσμέ της Τουρκίας, παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα πάντως, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους σε έναν σκληρό και δύσκολο στίβο μάχης που απαιτούσε την απόλυτη αφοσίωσή τους και τις σωματικές δυνάμεις τους ώστε να καταφέρουν να τον φέρουν εις πέρας. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο γύρο του αγώνα καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερος ο οποίος και θα κρίνει την ομάδα που θα ταξιδέψει για ξεκούραση και διασκέδαση στην όμορφη Μύκονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν στον δεύτερο αγώνα δεν κερδίσει η ομάδα που κέρδισε και τον πρώτο, τότε θα χρειαστεί να γίνει ένας ακόμα αγώνας για να κρίνει τον νικητή. Δείτε παρακάτω ποια ομάδα κέρδισε αυτόν τον πρώτο αγώνα.

Αμέσως μετά τον αγώνα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να διεκδικήσουν από τους τηλεθεατές τη θετική ψήφο του κοινού. Οι Έλληνες παίκτες που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες θετικές ψήφους, τότε γίνονται πιο δημοφιλείς, κάτι που θα κρίνει και την θετική τους πορεία μέχρι τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Στο συμβούλιο κάθε παίκτης είχε κάποια λεπτά ώστε να μιλήσει στο κοινό και να το πείσει να του δώσει τη θετική του ψήφο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ