Τσάντα… «ουράνιο τόξο» για τον μήνα Pride από την Ikea.


Μια τσάντα «Ουράνιο τόξο» λανσάρεται από την εταιρεία Ikea για τον μήνα Pride, με τις εικόνες να κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.

Από την 1η Ιουνίου, θα πωλείται από μεγάλη αλυσίδα επίπλων στις ΗΠΑ μια -σε περιορισμένα κομμάτια- τσάντα για ψώνια «ουράνιο τόξο», η οποία είναι και σήμα κατατεθέν του μήνα Pride.

Η κίνηση γίνεται σε συνεργασία της IKEA US με το Human Rights Campaign Foundation (HRCF), τη μεγαλύτερη οργάνωση στις ΗΠΑ που μοχθεί για ισοτιμία όλων των LGBT+. Τα έσοδα από την αγορά αυτών των τσαντών για ψώνια θα ενισχύουν τις δραστηριότητες του HRCF: καινοτόμα εκπαίδευση και απευθείας συμβουλευτική με σχολεία, υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας για παιδιά, παρόχους υπηρεσιών για φιλόξενα και υποστηρικτικά σχολεία και κοινότητες σε LGBT+ νέους και τις οικογένειές τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Human Rights Campaign Foundation για τον μήνα Pride» είπε ο μάνατζερ για θέματα διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης στην IKEA US, Ράφαελ Φανταούτσι. «Η κουλτούρα μας επικεντρώνεται στην αξία της ομαδικότητας και συντροφικότητας. Πιστεύουμε ότι η ισότητα είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ότι όλες οι οικογένειες δημιουργήθηκαν ίσες. Ξέρουμε ότι ο καθένας μας αξίζει ένα σπίτι που να το λατρεύει και έναν χώρο εργασίας όπου μπορεί να είναι ο εαυτός του» τόνισε.Δείτε την τσάντα για τον μήνα Pride PridePride

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ