«Άγριες μέλισσες»… τσιμπούν τον ANT1

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Η σειρά «Άγριες μέλισσες» που θα δούμε στον ANT1 την επόμενη σεζόν, διαδραματίζεται το 1958, με φόντο το Θεσσαλικό κάμπο.

Το πρωτότυπο σενάριο της φιλόδοξης σειράς υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη (διασκευή σεναρίου της σειράς «Η επιστροφή»), η Βίκυ Κουκούτση («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα») και ο Θανάσης Τσομπάνης («7 θανάσιμες πεθερές»), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ένας «μάγος» του είδους, ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ για το «Dolphin man» (2018). Τα σκηνικά της ετοιμάζει ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς, τον οποίο γνωρίσαμε από την εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά του για τη σειρά του MEGA «Το νησί».

Εκείνο το σκηνικό έπρεπε να απεικονίζει το νησί της Σπιναλόγκας και τα χωριά της Κρήτης όπως ήταν από το 1939 μέχρι το 1957 και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Εντυπωσιακό σκηνικό

Για τις «Άγριες μέλισσες» θα στηθεί ολόκληρο χωριό με την πλατεία, τις γειτονιές και τα μαγαζιά του, αλλά και εσωτερικοί χώροι σπιτιών, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για την αναπαράσταση της εποχής, που είναι πολλές. Το ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι είναι σε τελική φάση, αφού τα γυρίσματα της πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου.

Ήδη στα Σπάτα -στους εξωτερικούς χώρους του Κάπα Στούντιο του Καραγιάννη- ετοιμάζεται το πραγματικό χωριό εποχής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα κοστούμια.

Για να τηρηθούν τα υψηλά κριτήρια που επιθυμεί το κανάλι για την

παραγωγή, ο ΑΝΤ1 έχει υποβάλει αίτημα για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα επιδότησης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ και να λάβει κρατική χρηματοδότηση.

Οι ηθοποιοί

Οι επαφές με τους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με επίκεντρο δυνατά ονόματα του θεάτρου που κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σίγουροι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Φέρτης, με τον τελευταίο να επιστρέφει μάλιστα στην τηλεόραση μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ενώ ο Χρήστος Πλαΐνης έκλεισε πρόσφατα το ρόλο του κοινοτάρχη, Περικλή Τόλια. Ακούγεται ακόμα το όνομα του Δημήτρη Μοθωναίου που παίζει στη σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω». Οι «Άγριες μέλισσες» προγραμματίζεται να προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Επένδυση στη μυθοπλασία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά επαναφέρει τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις παραγωγών παλιών καλών εποχών.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here