Το reunion του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν λίγο… κιτς (photos)


Κιτς και μπότοξ ήταν τα… συστατικά του reunion του εν ζωή cast της επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας του ‘90 «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Τα γνωστά πρόσωπα, αν και κάπως φουσκωμένα από τα χρόνια και τα fillers, εμφανίστηκαν στο Beacon Theater της Νέας Υόρκης.

Στο ετήσιο event, γίνεται η παρουσίαση στους διαφημιστές των σειρών και των αθλητικών διοργανώσεων που δρομολογεί το κανάλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η 45χρονη Τόρι Σπέλινγκ, επέλεξε δικτυωτό κόκκινο φόρεμα, που έδειχνε να ζορίζεται για να συγκρατήσει τις καμπύλες της και να αντέξει τη λάμψη από τις απαστράπτουσες ασημένιες γόβες της.

Η Τζένι Γκαρθ, έβαλε κι αυτή ένα φόρεμα με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με -μάλλον αψυχολόγητες για το ντύσιμο- animal print γόβες. Το βραβείο κοθόρνου πηγαίνει στην επιλογή -παπουτσιών της Γκαμπριέλ Καρτέρις, η οποία κατά τα άλλα επέλεξε το all black σε παντελόνι και μπλούζα.

Όσο για τους κυρίους της παρέας, ο Ίαν Ζίερινγκ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν εμφανίστηκαν, σαν να είχαν συνεννοηθεί, με γκρενά σακάκια και λευκά παντελόνια.

Στο teaser της σειράς που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς εμφανίζεται και η Σάνεν Ντόχερ-τι.

Όλοι τους εμφανίζονται να ξυπνούν και να κάνουν διαφορετικές πρωινές προετοιμασίες, ακούγοντας όμως το ίδιο τραγούδι, το σάουντρακ της αρχικής σειράς.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ