Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Αγαπώ την τηλεόραση και της οφείλω πολλά» (photos)


Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η ηθοποιός νοσταλγεί την εποχή που η τηλεόραση είχε καλές παραγωγές και νιώθει ευγνώμων για τις συνεργασίες και το μέσο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Θα σε δούμε τον χειμώνα στο «Χάρολντ και Μοντ».

«Είναι ένα λατρεμένο έργο που θα ανεβάσει ο Σωτήρης Χατζάκης στον «Νέο Ακάδημο» και είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ και πάλι μαζί του, αλλά και με έναν πολύ γερό θίασο. Είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη μοναξιά, για τις σχέσεις των σημερινών νέων με την παλαιότερη γενιά, για την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, που έχουν τη μανία να χτίζουν τοίχους απομόνωσης αντί για γέφυρες επαφής. Το έργο αναφέρεται στην τρυφερή φιλία που συνδέει τον 18χρονο και απελπισμένο Χάρολντ και την 80χρονη, αλλά ολοζώντανη Μοντ, που τελικά τον συμφιλιώνει με τη ζωή. Αυτή η γέφυρα επικοινωνίας δύο μακρινών μεταξύ τους γενεών γίνεται ένας ύμνος για τη ζωή που σφύζει από αγάπη, αυθορμητισμό και ζωντάνια. Η Μοντ καταφέρνει να μεταδώσει αισιοδοξία και πίστη σε ένα νέο παιδί, που αδυνατεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του. Ο Χάρολντ μαθαίνει να γελάει, να τραγουδάει, να χορεύει, να σκέφτεται αυθόρμητα, να αποδέχεται και να γνωρίζει τον εαυτό του. ‘Οταν μένει μόνος η ζωή του έχει αλλάξει κι έχει μάθει πολλά από εκείνη»

Τηλεόραση υπάρχει στα σχέδια σου;

«Αγαπώ την τηλεόραση και της οφείλω πολλά. Θα επέστρεφα με χαρά σε αυτήν, αν ερχόταν μια καλή πρόταση που να με κέντριζε κι αν ήμουν σίγουρη πως θα πάρω τα χρήματα μου! Είναι απαράδεκτο να κάνεις μια σειρά καινά μην πληρώνεσαι. Το έζησα στο παρελθόν και ήταν μια τραυματική εμπειρία. Από τη μία πικραίνεσαι κι από την άλλη θυμώνεις. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τη δουλειά μας και με την τσέπη μας. Δεν μπορείς να προσφέρεις τη δουλειά σου και-να μην ανταμείβεσαι γι” αυτή. Είναι απαράδεκτο» εξήγησε στην Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ