Αλέξης Γεωργούλης: Ο… George Clooney της Ελλάδας, οι «Times» τoυ Λονδίνου και το Tinder (photos)


Ο Αλέξης Γεωργούλης, οι «Times» τoυ Λονδίνου και το… Tinder!

Η δημοσιογράφος της λονδρέζικης εφημερίδας Χίλαρι Ρόουζ, ταξίδεψε έως την Αθήνα για να πάρει συνέντευξη από τον Έλληνα πρωταγωνιστή της βρετανικής σειράς «The Durells», που κάνει θραύση στη Βρετανία και σύμφωνα με το σενάριο, έχει κλέψει την καρδιά της σούπερ σταρ Κίλι Χόους.

Μάλιστα, στην πολυσέλιδη συνέντευξή της τον χαρακτήρισε «George Clooney της Ελλάδας»!

Η αντίδραση εκείνου;

«Είναι κολακευτικό που το λες και διασκεδαστικό, αλλά δεν ξέρω πώς θα νιώσει ο George Clooney όταν το ακούσει», αναφέρει γελώντας ο τηλεοπτικός Spiros, με εκείνη να επιμένει:

«Μα θα σου το έχουν πει και στο Χόλιγουντ».

Στη συνέχεια ρωτά τον γοητευτικό Αλέξη για την προσωπική του ζωή κι εκείνος εξομολογείται πως είναι μόνος του εδώ και τρεις μήνες, γιατί θέλει να νιώθει ελεύθερο πουλί!

«Και γιατί δεν ψάχνεις μέσω της τηλεφωνικής εφαρμογής Tinder;», τον ρώτησε εκείνη με τον ηθοποιό να απαντά:

«Είμαι ντροπαλός για τέτοια, δεν μπορώ να γνωρίζω κοπέλες μέσα από αυτές τις εφαρμογές, αν και δεν τις κατακρίνω. Στο Λος Άντζελες ήμουν πολύ μόνος, αλλά εκεί έμαθα τον εαυτό μου και δεν με πονάει πλέον η μοναξιά».

Ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε στη Βρετανίδα δημοσιογράφο και για την πατρίδα του, τη Λάρισα, τη μητέρα του, τα τρία αδέλφια του, τη φοιτητική του ζωή στη Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, την υποκριτική που μπήκε στη ζωή του τυχαία στα 25, την αγάπη του για την κιθάρα του, αλλά και για τον γάμο και τα παιδιά που θα ήθελε να αποκτήσει, αν του τα φέρει η ζωή.

Μάλιστα, τόνισε ότι, αν και μοιράζεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο και στη Λάρισα, αγαπάει τόσο πολύ τη χώρα του.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ