Οι «Ράδιο Αρβύλα» έριξαν αυλαία! Το μήνυμα «βόμβα» του Αντώνη Κανάκη για το φινάλε στον ΣΚΑΙ (Video)


Για μια ακόμη σεζόν αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό ο Αντώνης Κανάκης.

Το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής και οι επί χρόνια συνεργάτες του στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, έκλεισαν την τελευταία τους εκπομπή με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο δεν έγινε καμία αναφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Βέβαια να σημειώσουμε πως πάντα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη ξεκινά πολύ αργότερα από την έναρξη της σεζόν, οπότε αναμένουμε τα νεότερα.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΙ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές,

12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά.

Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και να ευχαριστήσουμε και ο ένας τον άλλον», είπε ο Αντώνης Κανάκης με φιλιά και χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ