Αντετοκούνμπο: Επιβεβαιώνει ο προπονητής του. “Τιμή μας να είναι στην Εθνική”


Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, ουσιαστικά… επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική Ελλάδας.

Κατά την αποχαιρετιστήρια media day της ομάδας, ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, εστίασε στους παίκτες των “Ελαφιών”, που αναμένεται να αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Μπουντενχόλζερ να υπογραμμίζει ότι είναι σε συζητήσεις με τον “Greek Freak” για τον τρόπο που θα διαχειριστεί το σώμα του στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει των υποχρεώσεων του στην Κίνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Μπακς αναμένεται να μην βάλουν… εμπόδια στην ενσωμάτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας!

“Έχουμε τον Κρις στις ΗΠΑ. Είναι μια μεγάλη τιμή. Έχει περηφάνια και θέλει να προετοιμαστεί γι’ αυτό. Είναι καλό, έχουν στόχο, δουλεύουν γι’ αυτό”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ερσάν Ιλιάσοβα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αφού οι εθνικές τους ομάδες τους ποντάρουν πολύ σε αυτούς και η προετοιμασία τους είναι πιο σκληρή. Είμαστε σε συνεννόηση μαζί τους για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν το σώμα τους, πρόκειται για μια υγιή συζήτηση και θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ