Σοκάρει η αποκάλυψη για τον Τσάκωνα, 4 χρόνια μετά τον θάνατό του: Η ζωή του ήταν τραγικά δραματική


Μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Κώστα Τσάκωνα, κάνει σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του, ένας πολύ καλός του φίλος και συνεργάτης. 

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη Θόδωρο Μαραγκό ο οποίος είχε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον αξέχαστο κωμικό ηθοποιό. Ο ίδιος περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του με γλαφυρότητα και συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του.

«Πέρασε μεγάλα δράματα στη ζωή του ο Κώστας. Ήταν και κωμικός και δραματικός ηθοποιός. Έκρυβε μέσα του το δράμα, γιατί η ίδια η ζωή του ήταν τραγικά δραματική» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης στην Espresso και συνέχισε: «Έδινε γέλιο στον κόσμο, για να μπορεί να ξεφεύγει από τον δικό του Γολγοθά, που τον ανέβαινε καθημερινά λόγω του αδελφού του και άλλων καταστάσεων. Ήθελε να προσφέρει γέλιο στον κόσμο και το ένιωθε αυτό. Και βοηθούσε πολύ κόσμο. Ήξερε όλα τα ανέκδοτα που είχαν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε έκανε θέλοντας και μη να γελάσεις μαζί του».

Ο Θόδωρος Μαραγκός αναφέρεται και στις τελευταίες στιγμές της ζωής του, όταν ο καρκίνος τον είχε τσακίσει. Οι αποκαλύψεις που θα διαβάσετε στην παρακάτω gallery θα σας σοκάρουν:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ