Εγένετο… φορολοταρία νωρίτερα. Δείτε αν κερδίσατε

Αν και συνήθως η φορολοταρία γίνεται απόγευμα, σήμερα (28.05.2019) η κλήρωση για τα 1.000€ έγινε… καταμεσήμερο.

Η κλήρωση της Τρίτης (28.05.2019) είναι η τέταρτη που γίνεται μέσα στο 2019. Η 28η φορολοταρία για τα 1.000 ευρώ έγινε στις 15:00 το μεσημέρι και αφορούσε σε συναλλαγές που έκαναν οι πολίτες με κάρτα μέσα στον Απρίλιο.

Χίλιοι τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ, τα οποία είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Πώς μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία

Η φορολοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αφορούσε στις συναλλαγές του Δεκεμβρίου του 2018.

Οι φορολογούμενοι, προκειμένου να μπορέσουν να δουν εάν είναι αυτοί οι νικητές μπορούν να μπουν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.

Στη συνέχεια, στο πεδίο «Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί«, επιλέγετε «εκτύπωση» και ανοίγει νέο παράθυρο όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους υπερτυχερούς.Πώς προκύπτουν οι λαχνοί με τους οποίους μπαίνετε στην κλήρωση για την φορολοταρία

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Πιο συγκεκριμένα:

– Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

– Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

– Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

– Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.Έπαθλα και νικητές για την φορολοταρία

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr, όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που ανέδειξε η φορολοταρία. Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών, αλλά και την αξία των συναλλαγών που έκανε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ βάζοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here