Στη σειρά “The New Pop” θα πρωταγωνιστήσει ο Marilyn Manson


Στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «The New Pope» παραγωγής του HBO εντάχθηκε ο Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson.

Ο Marilyn Manson είναι ευρύτερα γνωστός για τη μουσική του και για τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής που έχει λανσάρει και τώρα θα δείξει το ταλέντο του και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του HBO «The New Pope», σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο είναι συνέχεια του δραματικού σίριαλ «The Young Pope», συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας που επικεντρώνεται σε ένα φανταστικό πρόσωπο, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζουντ Λο.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο ρόλος του Marilyn Manson στη νέα σειρά «The New Pope», πηγές όμως αναφέρουν πως η προσωπικότητά του ταιριάζει απόλυτα με τον μυστηριώδη τόνο του τηλεοπτικού σίριαλ.

Οπως αναφέρει το ΑΜΝΑ ο πρώτος ρόλος του Marilyn Manson σε ταινία ήταν στο Lost Highway του 1997, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, με σημαντικές στιγμές όπως στο Jawbreaker το 1999 (στην ταινία πρωταγωνιστούσε η τότε σύζυγός του Ρόουζ ΜακΓκόουαν), στο Californication το 2013, στο Sons of Anarchy το 2014 και στο Salem το 2016.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ