Κώστα; Μυλωνάς: Η φυλακή και η επιστροφή στην Ελλάδα για χάρη του έρωτα (video)

O Κώστας Μυλωνάς συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως πολυτάραχη.

Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την απώλεια των γονιών του, με τον πατέρα του να φεύγει από τη ζωή όσο εκείνος ήταν στην ηλικία των 10 ετών. Ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα του ακολούθησε μόλις δυο μήνες αργότερα, λόγω θλίψης.

Αφού μίλησε στην παρουσιάστρια για τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο ζωής του ως παιδί, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «αλητάκο», αποκάλυψε ότι μπήκε σε ορφανοτροφείο, αφού η γιαγιά του δεν ήθελε να τον κρατήσει. Μάλιστα, είπε στην παρουσιάστρια ότι σε ηλικία μόλις 13 χρόνων έφυγε στο εξωτερικό, ενώ περιέγραψε ότι όταν εργαζόταν στα καράβια το έσκαγε με αιτία μια γυναίκα. Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε και για τα έξι παιδιά του, τρία αγόρια και τρία κορίτσια από διαφορετικές γυναίκες, ωστόσο δεν επεκτάηθηκε περαιτέρω, παρά μόνο είπε ότι μιλούν μεταξύ τους σαφώς.

Ο ίδιος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι αφορμή να επιστρέψει στην Ελλάδα στάθηκε ο έρωτάς του για μια γυναίκα, και διηγήθηκε την ιστορία παραδεχόμενος ότι «δεν ευδοκίμησε».

Έπειτα αναφέρθηκε στον έρωτά του και στη σχέση του με την Ελεάννα, τη συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Παιδιά της Νύχτας», με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, αλλά χώρισαν, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά «Ποτέ δεν κατάλαβα τι πήγε στραβά σε όλες μου τις σχέσεις».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here