Χρύσπα: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης»


Η τραγουδίστρια που διανύει την καλύτερη φάση της, μιλά για τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar», την μπάντα της ζωής της καθώς και για το κομμάτι οικογένεια-μητρότητα.

Ακόμη, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν θα συμμετείχε σε ριάλιτυ επιβίωσης και μίλησε για τη μπάντα της και τις περιοδείες που θα κάνει.

Με αφορμή τη συμμετοχή σας στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, θα θέλαμε να επιχειρήσετε μια αυτοκριτική για την πορεία σας στο σόου.

«Αν και αποφεύγω την αυτοκριτική, τουλάχιστον δημόσια, γιατί είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου, θα πω ότι ήταν μια πολύ ωραία εικόνα αυτή που βγήκε προς τα έξω και αυτό λόγω της πολυποίκιλης γκάμας ρεπερτορίου που μου δόθηκε και διαφόρων καλλιτεχνών τελείως διαφορετικών μεταξύ τους».

Ποια μεταμφίεση σας δυσκόλεψε περισσότερο και ποια αγαπήσατε επίσης περισσότερο;

«Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η μεταμφίεση της κυρίας Μαρινέλλας, κυρίως γιατί όταν έχεις να ενσαρκώσεις τόσο δυνατές προσωπικότητες και ισχυρούς καλλιτέχνες είναι ένα πολύ σημαντικό βάρος. Και επειδή δεν είμαι ηθοποιός είχα μια έξτρα δυσκολία στο να μπορέσω -πέρα από τη φωνή- να μπω και μέσα στην κίνηση της κυρίας Μαρινέλλας. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν αξιοπρεπέστατο και χάρηκα πάρα πολύ γι” αυτό. Επίσης αγάπησα πάρα πολύ τη μεταμφίεση της Μαίρη Πόπινς».

Τι γεύση σας άφησε το «Your Face Sounds Familiar»;

«Πολύ γλυκιά γεύση. Νιώθω πάρα πολύ γεμάτη μετά από αυτήν τη συμμετοχή μου. Από εμπειρίες, από καινούργιες γνώσεις. Είναι κάτι το οποίο θα ξανάκανα με μεγάλη μου χαρά».

Κατά τα άλλα έχετε μια μπάντα και περιοδεύετε… Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

«Αυτή η ιδέα προέκυψε από την προσωπική μου ανάγκη να εξελίξω την επαφή μου με τον κόσμο πάνω σε μια σκηνή. Οπότε νιώθοντας αυτήν την ανάγκη δημιούργησα την μπάντα που έχει αγαπηθεί από το κοινό, το οποίο μας έχει δώσει την ευκαιρία να βρεθούμε σε μέρη όπου υπάρχουν Ελληνες, ακόμα και στο Τορόντο, στην Αυστραλία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα φυσικά».

Πού θα σας δούμε με την μπάντα σας μέσα στο καλοκαίρι;

«Θα βρεθούμε με την μπάντα μας στην Κρήτη, την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και αλλού, ενώ για τον Σεπτέμβριο σχεδιάζουμε να κάνουμε μια περιοδεία σε εννέα πόλεις της Αμερικής».

Αν σας γινόταν πρόταση να πάτε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης θα λέγατε «ναι»;

«Θα έλεγα «όχι» γιατί αρκετά βιώνουμε την ως ριάλιτι και εμείς στην καθημερινότητα μας. Είναι καλό να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη, αν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε κάτι τέτοιο».

Τι σας εκνευρίζει;

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ η ασυνέπεια».

Και τι σας αρέσει;

«Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν αληθινά».

Οι μεγάλες σας αδυναμίες;

«Το καλό φαγητό, ένα βιβλίο και πολλές βραδιές με αγαπημένους φίλους». ,.

Θα θέλατε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας;

«Είναι μέσα στα πράγματα που θέλεις όταν μπαίνεις στη διαδικασία του γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο απλώς θα έρθει μόνο του κάποια στιγμή.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

«Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ένας live δίσκος μου και είμαι στην αναζήτηση ενός χώρου -αλλά είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμη- προκειμένου να στεγάσω τις live βραδιές της μπάντας μου», λέει στο tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ