Το ξέσπασμα της Μαρίας-Ελένης: «Όχι ρε φίλε, δεν ήταν όλα εύκολα και να ξέρετε ότι η μάνα μου…»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου όλα αυτά τα χρόνια έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα.

Πειραματίστηκε με τη μόδα δουλεύοντας ως στυλίστρια, εργάστηκε στο δι­κηγορικό γραφείο του πατέρα της, ασχολήθηκε με τον χορό, μέχρι που κάποια στιγμή η μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, που πάντα γνώριζε την καλλιτεχνική της φύση, την ανέβασε στο θεατρικό σανίδι μαζί της.

«Εγώ αυτό ήθελα πάντα. Από μικρή η μάνα μου με έπαιρνε μαζί της παντού και με ανέβαζε στη σκηνή. Θυμάμαι η Μάρθα Καραγιάννη και οι άλλοι ηθοποιοί τρελαίνονταν γιατί μάθαινα όλους τους διάλογους και τα χορευτικά απέξω. Στα 7 μου, όταν αρρώστησε ένα κοριτσάκι που χόρευε στην επιθεώρηση που έπαιζε η μητέρα μου με τον Χάρρυ Κλυνν στο “Rex”, έμαθα τη χορογρα­φία σε δύο ώρες και έβγαλα διπλή παράσταση Σάββατο και Κυριακή κάνοντας εμετούς από το άγχος μου.

Δυστυχώς όμως σε αυτή τη χώρα συγκρίνουν και σαμποτάρουν. Θεωρείται καλή κάποια που βγαίνει κάθε βράδυ με τις κατάλλη­λες παρέες και γλείφει και εγώ, επειδή προέρ­χομαι από δύο διάσημους και επιτυχημένους γονείς, πρέπει συνέχεια να αποδεικνύω ότι αξίζω. Εγώ δεν έχω εκμεταλλευτεί καμία γνω­ριμία, δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα, δεν έχω πάρει κανέναν τηλέφωνο να παρακαλέσω να πάω κάπου, ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να το έχω κάνει», είπε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Ωστόσο, ξέσπασε με τον τρόπο της προς εκείνους που θεωρούν ότι όλα ήταν εύκολα για εκείνη και ανέφερε τα λόγια που της είχε πει η μητέρα της.

Το ότι δεν είχα θέμα επιβίωσης και αυτό μου έδωσε μια άνεση επιλογών δεν σημαί­νει ότι πρέπει να με κολλάνε στον τοίχο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, δεν θα πω πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά το ότι δεν είχα θέματα επι­βίωσης δεν σημαίνει ηώς ήταν και όλα εύκολα στη ζωή μου. Όχι, ρε φίλε, δεν ήταν όλα εύκολα και να ξέρετε ότι η μάνα μου δεν θα με ανέβαζε ποτέ στη σκηνή αν δεν πίστευε σε μένα. Δεν θα με εξέθετε έτσι. Η μάνα μου ήξερε πολύ καλά τι έκανε, με έβλεπε, με είχε ζήσει και κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε: «Φτάνει πια, απλά καν” το». Κι έτσι παίξαμε μαζί στο θέατρο. Μάλιστα με έβαλε να της υποσχεθώ ότι δεν θα πάω ποτέ σε σχολή για να μη χάσω το αυθόρμητο που έχω στο παίξιμο μου. Θα συνεχίσω λοιπόν γιατί καίγομαι μέσα μου για πράγματα καλλιτεχνικά. Δεν μου αρέσει να ξεπουλάω την ψυχή μου, αλλά θέλω να τη δίνω απλόχερα με όποια μέσα έχω για να εκφραστώ. Το ότι αυτά τα δύο χρόνια απείχα οφείλεται στο ότι δεν ήμουν καλά ψυχο­λογικά. Σκέψου πως δεν έχω πάει να δω ούτε μια παράσταση. Δεν μπορούσα να μπω σε θέα­τρο, πνιγόμουν», ανέφερε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here