Το σπαρακτικό μήνυμα γνωστού ηθοποιού για την Μπάρκα: «Βασανίστηκες πολύ και δεν σου άξιζε!» (pics)


Τη θλίψη και τον πόνο σκόρπισε με τον θάνατό της η Τζούλια Μπάρκα καθώς αγαπήθηκε πολύ ενώ όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος γνώριζε τον Γολγοθά που ανέβαινε εδώ και πολλά χρόνια. 

Η άλλοτε κούκλα των βιντεοκασετών των δεκαετιών του “80 και του “90 έφυγε από τη ζωή μετά από την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό. Η υγεία της όμως έτσι και αλλιώς επιβαρυμένη καθώς από το 2002 προσπαθούσε να ξεπεράσει τα προβλήματα που απέκτησε μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.

Το εγκεφαλικό της προκάλεσε προβλήματα στην ομιλία αλλα και κινητικά προβλήματα όμως ποτέ δεν σταμάτησε τον αγώνα της να γίνει καλά και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Όμως, παρ” όλο που κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, ήρθαν επιπλέον σοβαρά προβλήματα υγείας για να την γονατίσουν ξανά. Τον τελευταίο καιρό ειδικά αντιμετώπιζε νεφρική ανεπάρκεια ενώ είχε προσβληθεί και από καρκίνο ο οποίος και τη νίκησε. Χθες άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μητέρας της η οποία δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της κόρης της, ραγίζοντας καρδιές. Δείτε το βίντεο…

Σήμερα, λίγη ώρα πριν φίλοι και συγγενείς την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία, γνωστός ηθοποιός ο οποίος την έζησε και στις χαρές της αλλά και στα πολύ δύσκολά της, έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα για εκείνη που πραγματικά συγκινεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ