Ένταση με Γιατρά στο φινάλε. “Δεν αντιπροσωπεύουν την ΑΕΚ αυτοί που βρίζουν”


Με τη λήξη του αγώνα.. θρίλερ της ΑΕΚ με τον Προμηθέα υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Μάκη Γιατρά και κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων που φαίνεται πως τον έβρισαν.

Ο προπονητής του Προμηθέα και κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ πρωταγωνίστησαν σε μία μικρή ένταση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ. Οι φίλοι της Ένωσης αποδοκίμασαν τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος… απάντησε, δημιουργώντας μεγάλη ένταση (ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα).

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με φιλάθλους που ξέρουν μπάσκετ, δεν την αντιπροσωπεύουν λίγοι οπαδοί που κάνουν φασαρίες. Σε κάθε γήπεδο μπορεί να έρθουν κάποιοι και να σε βρίζουν», τόνισε ο προπονητής των Πατρινών.

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, αλλά θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε σε όλη τη σειρά. Θα κερδίσουμε και θα επιστρέψουμε τη Δευτέρα για να προσπαθήσουμε ξανά για τη νίκη», πρόσθεσε, ενώ για τη φάση του Κατσίβελη είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε, ο Κατσίβελης ζητούσε φάουλ» δήλωσε ο κ. Γιατράς αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της “COSMOTE Sport”.

Ο Μάκης Γιατράς είχε έναν έντονο διάλογο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και έναν δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν γίνεται 5-10 άνθρωποι να αμαυρώνουν όλα όσα γίνονται. Τώρα τον βλέπω εδώ και θα το πω. Δεν γίνεται να έρχεται ο κύριος Νικολάου και να μου λέει ότι προκαλώ. Δεν σε συγχωρώ. Αν βρεις έστω μία κίνηση ή μια χειρονομία δική μου, να έρθεις να μου πεις ό,τι θέλεις. Ήρθες να μου το πεις αυτό για ποιον λόγο; Βρέθηκαν 5-10 άνθρωποι… Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, που είναι μπασκετικός. Ένας θα κερδίσει, ένας θα χάσει. Δεν μίλησα σε κανέναν. Χαιρέτησα όλη την ΑΕΚ, έχασα το ματς και ας πει κάποιος ότι τον προκάλεσα. Έρχεται ο κύριος, δεν ξέρω αν είστε δημοσιογράφος ή οπαδός. Αν είμαι εγώ προπονητής; Λέω πως είμαι προπονητής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Προμηθέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ