Πελόζι: Παραδέχεται ότι θέλει να “φάει” τον Τραμπ αλλά όταν και όπως “πρέπει”.


Η Πελόζι δηλώνει ότι χρειάζεται μια «ακλόνητη υπόθεση» ώστε η Βουλή να επιδιώξει την κατάθεση μομφής κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Στον απόηχο των πρώτων δηλώσεων του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για την έκθεσή του για την υπόθεση της ρωσικής ανάμιξης, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι τόνισε ότι η κατάθεση μομφής εναντίον του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποσυρθεί ως επιλογή, αλλά η υπόθεση πρέπει να είναι «ακλόνητη» πριν την εξετάσει η Βουλή των Αντιπροσώπων.Ο Τραμπ, η Πελόζι και το… φάγωμα!

Στις πρώτες του δηλώσεις για την έρευνα της ομάδας του για την ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 και για τη σύμπραξη της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Τραμπ με την Μόσχα, ο 74χρονος πρώην επικεφαλής του FBI Μάλερ τόνισε ότι η άσκηση διώξεων εναντίον του Τραμπ δεν αποτελούσε ποτέ μια «νομική επιλογή» της ερευνητικής του ομάδας. Βόμβα από Μάλερ για Τραμπ: Αν πιστεύαμε ότι είναι αθώος, θα το…

«Τίποτε δεν είναι εκτός συζήτησης», είπε η Πελόζι σε μια εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

«Αυτό που θέλουμε είναι να συγκεντρώσουμε τέτοια ατράνταχτα στοιχεία, μια τέτοια ακλόνητη υπόθεση, που ακόμη και η Ρεπουμπλικανική Γερουσία, που αυτή τη στιγμή δείχνει να μην είναι ένα αμερόληπτο σώμα, να πεισθεί για το δρόμο που πρέπει να πάρουμε ως χώρα», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.

Νωρίτερα η ίδια τόνισε ότι το Κογκρέσο θα συνεχίσει να ερευνά τον Τραμπ και να καταστήσει τον μεγιστάνα πρόεδρο «υπόλογο».

Ο Δημοκρατικός Τζέρι Νάντλερ, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Θεμάτων της Βουλής κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο ότι λέει ψέματα για τα ευρήματα της έκθεσης Μάλερ, αλλά αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις διαδικασίες κατάθεσης μομφής.

Ο ίδιος ο Τραμ αντέδρασε άμεσα μετά τις δηλώσεις Μάλερ, τονίζοντας ότι τίποτε δεν άλλαξε και πως η «υπόθεση έκλεισε».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ