Όλη η αλήθεια για το έπαθλο του Μανώλη από το Master Chef! Πότε θα πάρει τα χρήματα στα χέρια του;

Ο Μανώλης Σαρρής είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef και εκτός από τον τίτλο, παίρνει κι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Υπάρχουν όμως πάρα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για το ριάλιτι μαγειρικής που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

Όπως, ας πούμε, ότι στον ελεύθερο χρόνο τους οι παίκτες στο σπίτι όπου έμεναν απολάμβαναν τα γεύματά τους, με τον Σταμάτη και τον Χρήστο να έχουν τα ηνία στην κουζίνα.

Ιωάννα και Ασημίνα ήταν από τις πρώτες που ξυπνούσαν (7 το πρωί) για να ετοιμάσουν πρωινά. Οσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να κάνουν γυμναστική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ την ίδια στιγμή η παραγωγή είχε φροντίσει να γεμίσει τις βιβλιοθήκες του σπιτιού με βιβλία υψηλής γαστρονομίας, προκειμένου να μελετώνται από τους παίκτες. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα είχαν ρεπό, κατά τη διάρκεια του οποίου ορισμένοι φρόντιζαν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους με ύπνο, ενώ άλλοι διοργάνωναν ακόμα και μπάρμπεκιου.

Σημειωτέον, οι υποψήφιοι «MasterChefs» -που αμείβονταν για τη συμμετοχή τους με ημερομίσθιο της τάξης των 20 ευρώ- είχαν την ευκαιρία να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όταν θα το έκρινε η παραγωγή και χωρίς οι συνομιλίες να καταγράφονται από κάμερες.

Αναφορικά με το έπαθλο, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος νικητής κράτησε στα χέρια του ένα γλυπτό με το αρχικό «Μ». Τις προηγούμενες χρονιές δεν υπήρξε κάτι ανάλογο, παρά μόνο η επιταγή και μία ποδιά με το όνομα του νικητή, ο οποίος διατηρεί ετήσιο συμβόλαιο με το κανάλι.

Πότε και πώς παραδίδεται το χρηματικό έπαθλο; Οι ακόλουθες φωτογραφίες το αποκαλύπτουν…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here