To video της απίστευτης Ferrari SF90 Stradale!


Το Μαρανέλο έχει νέο ηγέτη, με την μορφή της πρώτης plug-in υβριδικής και ισχυρότερης Ferrari στην Ιστορία! Ώρα να δούμε το τεχνολογικό αριστούργημα των Ιταλών εν δράσει.

Η SF90 Stradale παίρνει κίνηση από έναν συνδυασμό θερμικού και ηλεκτρικού μοτέρ, με έναν 4λιτρο twinturbo V8 να αποδίδει 780 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και ροπή 800 Nm στις 6.000 σ.α.λ., συνδυαζόμενο με 3 ηλεκτροκινητήρες (2 για έκαστο μπροστινό τροχό και έναν στο κιβώτιο ταχυτήτων) συνολικής απόδοσης 220 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 1.000 ίππους και καθιστά την SF90 τον ισχυρότερο εκπρόσωπο του Cavallino Rampante όλων των εποχών. Μάλιστα, μπορεί να κινηθεί αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων για 25 χιλιόμετρα και με ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα, χάρις στην ηλεκτρική ισχύ.

Οι επιδόσεις, όπως είναι αναμενόμενο, σοκάρουν: 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ., 0-200 χλμ./ώρα σε 6,7 και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα. Όταν οι στροφές πάρουν την σκυτάλη από την ευθεία, η Stradale έχει 390 κιλά κάθετης δύναμης στα 250 χλμ./ώρα για να περάσει «σίφουνας», ενώ τα τέσσερα διαφορετικά προφίλ οδήγησης (eDrive, Hybrid, Performance, Qualify) φροντίζουν να ικανοποιούν κάθε απαίτηση του οδηγού.

Πώς μεταφράζονται όλα αυτά εντός πίστας και δρόμου; Το παρακάτω, πέρα για πέρα εντυπωσιακό video, λύνει πάσα απορία και δημιουργεί αφειδώς υλικό για όνειρα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ