Υπόθεση Novartis: Εξηγήσεις έδωσε ο Λοβέρδος στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία». Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε κληθεί να δώσει σήμερα Πέμπτη (30/05/2019) εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση της Νovartis.

Ο κ. Λοβέρδος δεν παρέστη, αλλά έδωσε γραπτές εξηγήσεις μέσω υπομνήματος.

Παράλληλα, με δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς τις επτά μηνύσεις, που έχω ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας Novartis, κουκουλοφόρων και μη, καθώς και τις τρεις σχετικές με αυτή τη δυσώδη υπόθεση αγορεύσεις μου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στις μηνύσεις και τις αγορεύσεις μου καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης.

Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί. Όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα που αποτελεί, όπως από την πρώτη στιγμή είχα εξαγγείλει, κυλώνειο άγος για τη χώρα μας, θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους. Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here