Οι REC ζητούν να μην τους … ματιάσουν- Τι συνέβη; (exclusive photos)


Οι REC επιστρέφουν με νέο single και video clip και κάνουν έκκληση στους θαυμαστές τους! 

Εσύ γνώριζες ότι κάτι περισσότερο από το 85% των Ελλήνων πιστεύουν στο μάτι; Και οι REC ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία, ζητώντας… να μην τους ματιάσουν!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους, ένα άκρως καλοκαιρινό, χορευτικό smash hit που αναμένεται να βάλει τη δική του σφραγίδα σε κάθε μας καλοκαίρι από εδώ και στο εξής.

Ο Mr. REC, Άρης Λουμάκης, ο Μike και η Ξένια «χτυπούν» μουσικά με τη συνεργασία της χρονιάς, χαρίζοντας μας ένα single που τα έχει όλα: μουσική, έρωτα, καλοκαίρι και χορό.

Σε μουσική και στίχους του hit maker Λεωνίδα Σώζου και με τον Βασίλη Κουμεντάκο των Otherview στην ενορχήστρωση, τη μίξη και μάστερ δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο, καθώς για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα δύο συγκροτήματα πρώτης γραμμής συνεργάζονται στο κομμάτι της παραγωγής.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου τους video clip που όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες θα είναι απόλυτα δροσερό και με γρήγορες εναλλαγές.

Το τραγούδι με το video clip αναμένονται να κυκλοφορήσουν την Δευτέρα 3 Ιουνίου από την νέα δισκογραφική εταιρεία REC Music Records!

Δείτε backstage από τα γυρίσματα του νέου τους video clip στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ