Obsessed! To look της Kristen Stewart στην τελευταία της εμφάνιση είναι ό, τι καλύτερο έχουμε δει


H Kristen Stewart δεν ήταν αγαπημένη μας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει! Με κάθε της εμφάνιση μας αποδεικνύει πως είναι edgy κορίτσι και ΠΟΛΥ φίλη μας αφού εμφανίστηκε μέχρι και με VANS στο κόκκινο χαλί στις Κάννες. Κάθε την εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης για το beauty department και η τελευταία της στη Σεούλ (για το show Metieres D’ Art του οίκου Chanel) δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μας κατενθουσίασε με τα πάντα από το μακιγιάζ ως και το μανικιούρ της αλλά για να καταλάβεις τι εννοούμε δες τη και το αναλύουμε…

Η Kristen ξέβαψε τα φρύδια της (κάτι που λατρεύουμε εδώ στο beauty department) και τόνισε τα μάτια της με λαχανί σκιά. Το μακιγιάζ έγινε από τον makeup artist Beau Nelson ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Adir Abergel.

Μας ξετρέλανε γιατί ποτέ άλλοτε η λαχανί σκιά δεν ήταν τόσο edgy και παράλληλα κομψή και γιατί σε συνδυασμό με τα λευκά –σχεδόν- φρύδια, δημιουργεί το απόλυτα chic αλλά και διαφορετικό αποτέλεσμα. Φυσικά και το color block μανικιούρ της μας ενθουσίασε αφού επίσης έδωσε το κάτι παραπάνω και το κάτι διαφορετικό στο σύνολο της ηθοποιού. Τώρα για το αν θα φορέσουμε τη λαχανί σκιά… Μείνε συντονισμένη, το ψάχνουμε εκτενώς! Στο μεταξύ, δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας Kristen εμφανίσεις….

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ