ΑΕΚ – Λυμπερόπουλος: “Μανόλο σε ευχαριστώ. Με Καρντόσο στην Αγιά Σοφιά


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρουσίασε τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ, τον Πορτογάλο Μιγκέλ Καρντόσο και εξήγησε του λόγους για τους οποίους προτιμήθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο πάντως ευχαρίστησε και δημόσια για τις χαρές που προσέφερε στην ομάδα.

Ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπαιξε το δικό του ρόλο για την επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας και παρουσιάζοντας τον Μιγκέλ Καρντόσο, ευχήθηκε η παρουσία του να του επιτρέψει να μπει με την Ένωση και στο καινούργιο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.Η δήλωση του Λυμπερόπουλου

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή. Ευελπιστώ να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο στον πάγκο θα μπούμε στην Αγιά Σοφιά. Επιδιώκουμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας καις πιστεύω είναι ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει. Χωρίς σε καμία περίπτωση βέβαια να υποτιμούμε τους πρώην προπονητές που συνεργαστήκαμε. Είναι ο καταλληλότερος να δώσει το στίγμα του και να περάσουμε σε μια άλλη εποχή».

Για τον Χιμένεθ: «Από αυτό εδώ το βήμα θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω και δημόσια έναν άνθρωπο με τον οποία ζήσαμε χαρές ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής, τον Μανόλο Χιμένεθ. Μανόλο σ’ ευχαριστώ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ