Power Of Love: Η παίκτρια που εξόργισε την Μπακοδήμου: «Θέλεις να δείξουν ότι σε κακοποιούν» (Video)


Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στο Power Of Love!

Μια εβδομάδα γεμάτη ένταση πέρασαν οι παίκτες στο σπίτι της αγάπης και η Μαρία Μπακοδήμου να στέκεται ανάμεσα τους σε ρόλο… πυροσβέστη.

Πόσα να αντέξει όμως και η παρουσιάστρια;

Το απόγευμα της Πέμπτης η Μαρία ήρθε και εξερράγη σαν «βόμβα» όταν άκουγε τους παίκτες από το σπίτι των ανδρών να κατηγορούν την Ρεγγίνα για την απρεπή συμπεριφορά της με αφορμή το γεγονός ότι σε κάθε επεισόδιο αποχώρησης της δίνουν αρνητικές ψήφους.

Και αφού τους άκουσε με προσοχή και λίγο πριν της δώσει το λόγος για να πει αν όλα αυτά ισχύουν, την «έστησε» στον τοίχο και σε έντονο ύφος της κατηγόρησε ότι όλα αυτά που τους λέει είναι σαν εκβιασμός.

«Αυτό κάνεις Ρεγγίνα;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά: «Δεν κάνω αυτό Μαρία μου» και την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Ο Μανώλης τι σου έκανε και δεν ήθελες να του μιλήσεις; Επειδή σε ψήφισε; Τι να πω… πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ούτε στο περσινό, ούτε και σε κάποιον άλλον παίκτη. Εκβιάζεις ότι επειδή σε ψηφίζουν, να δείξουν ότι σε κακοποιούν. Δεν τους ζητάς να απολογηθούν για την ψήφο τους, αλλά όποιος το κάνει, του βάζεις Χ», της είπε, φανερά εκνευρισμένη.

Τι απάντησε η Ρεγγίνα σε όλο αυτό;

Δείτε όλα όσα της είπε η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και την απάντηση της παίκτριας στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ