Έμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος. “Δεν με νοιάζουν τα χρήματα”

Ο Σέρχιο Ράμος επιβεβαίωσε την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε την αγάπη του για το σύλλογο, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην απόφασή του.

Με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Σέρχιο Ράμος έβαλε τέλος στα σενάρια για το μέλλον του, ισχυριζόμενος ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από την ομάδα, ότι οι σχέσεις του με τον Πέρεθ είναι εξαιρετικές, αλλά και ότι θα αγωνιζόταν και χωρίς χρήματα στη «Βασίλισσα».Οι δηλώσεις του Ράμος

«Θέλω να διαψεύσω όσα γράφτηκαν. Είμαι Μαδριλένος, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Θέλω να έχω ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μου και αποχωρήσω νικητή από τη Ρεάλ».

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Έχουμε μια σχέση πατέρα με γιο. Υπάρχει αγάπη και μου το έχει δείξει πολλές φορές. Αν έχει κάνει κάτι πολύ καλά, αυτό είναι να φροντίζει τους παίκτες του. Ποτέ δεν μάλωσα με τον Πέρεθ. Πάει καιρός που μίλησα με τον Φλορεντίνο για το συμβόλαιό μου, ήταν ένα θέμα που δε με αποσχόλησε αρκετά, γιατί πάντα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Για την πρόταση από την Κίνα: «Υπάρχει πρόταση από την Κίνα και είναι στο τραπέζι, αλλά ποτέ δεν τη δεχόμουν για να αφήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα έφευγα αν αισθανόμουν πως έχω αποτύχει. Αισθάνομαι αγαπητός. Δε ζήτησα να μείνω ελεύθερος. Θέλω να οικοδομήσω μαζί με τον Πέρεθ το μέλλον της Ρεάλ έπειτα από ένα καταστροφικό έτος».

Για το συμβόλαιό του: «Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που παίρνω. Ο καθένας έχει ό, τι του αξίζει. Δεν ήταν κίνηση στρατηγικής τα όσα ακούστηκαν για να πάρω περισσότερα. Είμαι χαρούμενος, είμαι άνετος με αυτά που κερδίζω και τα λεφτά δεν είναι το παν, είναι δευτερεύον ζήτημα».

Για το μέλλον της Ρεάλ: «Συναρπαστικό, χτίζουμε μια νέα ομάδα και θα έρθουν παίκτες που θα την ενισχύσουν. Πρέπει να τους βοηθήσω και να τους δώσω κίνητρα. Το ποδόσφαιρο είναι οι τίτλοι και η Ρεάλ πρέπει να είναι πρωταθλήτρια».

Για τον Ραούλ Μπράβο και το σκάνδαλο: «Αρμόδια γι αυτά τα θέματα είναι η Δικαιοσύνη. Τον αγαπάω τον Μπράβο, ήταν συμπαίκτης μου, δεν ξέρω τι έχει συμβεί πραγματικά και ανησυχώ λίγο…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here