Survivor: Η φιλία που έγινε κόντρα και οι ατάκες «φωτιά»: «Εγώ δεν κάνω λυκοφιλίες» (Photos)


Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Το Survivor σιγά σιγά φτάνει στο τέλος. Μετά το πάρτι της ένωσης οπού οι δυο ομάδες Ελλήνων και Τούρκων έγιναν μεικτές, το βράδυ της Πέμπτης περάσαμε στο επόμενο στάδιο, αυτό της κοινής παραλίας.

Έτσι οι παίκτες της μαύρης ομάδας εγκατέλειψαν την παραλία τους και μετακινήθηκαν στην παραλία της άσπρης ομάδας με πολλούς από τους παίκτες να εκφράζουν τη χαρά τους και άλλους να πετάνε τις μπηχτές τους.

Ορισμένοι μάλιστα φάνηκαν ενθουσιασμένοι καθώς όπως οι ίδιοι δήλωσαν στην κάμερα έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα.

Υπήρξε όμως και μια παίκτρια, η οποία δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της αν και στην αρχή του ριάλιτι δεν είχε δείξει πως ενοχλείται.

«Είχα προσμονή να δω την Κατερίνα και τη Δήμητρα αλλά τώρα που τα πράγματα έχουν αλλάξει μεταξύ μας, αισθάνομαι πως οι σχέσεις δεν είναι ίδιες μεταξύ μας. θεωρώ ότι έχουν μια λυκοφιλία κι εγώ δεν είναι διατεθειμένη να κάνω λυκοφιλίες.

Τώρα που θα έρθουν ναι μεν θα τις καλωσορίσω αλλά πλέον δεν θα έχουμε την τόσο κολλητή σχέση που είχαμε γιατί αισθάνομαι ότι τώρα κάτι έχει αλλάξει μεταξύ μας», είπε η παίκτρια μεταξύ άλλων.

Ποια είναι και σε ποιους αναφέρεται; Δείτε την απάντηση στο φωτογραφικό άλμπουμ

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ