«Είναι αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ που λένε “ναι” στη Νέα Δημοκρατία»
Για εσωτερικούς κλυδωνισμούς στο ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το κόμμα δεν βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις στις επόμενες εκλογές, προειδοποίησε ο Γιάννης Σγουρός μιλώντας στον τηλεοπτικό στθαμό OPEN.
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Αν βγει τρίτο, θα υπάρξουν εσωτερικοί κλυδωνισμοί. Και για την ηγεσία. Για όλους χτυπάει η καμπάνα» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασία με τη ΝΔ.
«Είναι αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ που λένε “ναι” στη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε και τόνισε πως το κόμμα έχει δυο τάσεις: «Μια είναι κεντροδεξιά, μια είναι κεντροαριστερή».
Σε ερώτηση εάν υπάρχουν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ που ήθελαν τη ΝΔ, ο πρώην περιφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ απάντησε «βεβαίως», αλλά αρνήθηκε να πει ονόματα, λέγοντας πως «θα με κρεμάσουν (…). Δεν θα προλάβω να φύγω από εδώ».


