Ελένη Μενεγάκη: Επίσκεψη στον γιατρό με την κόρη της Βαλέρια! Τι συνέβη; (photos)


Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει έντονη καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όμως ο ρόλος της μητέρας είναι πρωταρχικός για την ίδια και δεν το λέει μόνο αλλά το αποδεικνύει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.  

Η δημοφιλής παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Alpha απαθανατίστηκε από των φακό των paparazzi μαζί με την 11χρονη κόρη της Βαλέρια, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Ελένη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην ομοιότητα που έχει με την κόρη της, τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα.

«Η Μαρίνα είναι το μωρό μου, η Βαλέρια είναι το μικρό μου… Για εμένα θα είναι πάντα το μωράκι μου! Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα» είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της πριν από λίγο καιρό.

Όσον αφορά στην ομοιότητά τους η ίδια είχε τονίσει: «Έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινόταν από μικρό και τώρα που μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ!».

Η Βαλέρια Λάτσιου στις 28 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά της, με την υπερήφανη μαμά της να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής αποκαλύπτοντας το προσωπάκι της, όταν εκείνη ήταν ακόμη μωρό, ενώ παράλληλα είχε συνοδεύσει την ανάρτησή της με ένα πολύ γλυκό κείμενο.

«28/1/2008 Βαλέρια, Σ’ αγαπώ μωρό μου» είχε γράψει η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της Βαλέριας

Πλέον την καμαρώνει, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα παιδιά της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Δείτε στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ την Ελένη Μενεγάκη και τη Βαλέρια Λάτσιου κατά την επίσκεψή τους στον γιατρό και τον λόγο που χρειάστηκε να βρεθούν εκεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ