Φρίκη στη Θήβα: Πήραν τα λύτρα και τον δολοφόνησαν


Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, για τον θάνατο ενός αλλοδαπού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή της Θήβας.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, για τον θάνατο ενός αλλοδαπού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή της Θήβας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Τρίπολη, στη Θήβα και στη Νέα Μανωλάδα τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή και ανθρωποκτονία ομοεθνή τους.

Επίσης, κατηγορούνται και για εκβίαση συγγενικών προσώπων του θύματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας πήραν καταιγιστικό ρυθμό μετά τον εντοπισμό της σορού του άτυχου μετανάστη, ο οποίος είχε απαχθεί από την Κάτω Αχαΐα τον περασμένο Μάρτιο. Τα συγγενικά του πρόσωπα είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση και βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία, την οποία ενημέρωναν ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.

Παρ’ όλο που πλήρωσαν όσα τους ζήτησαν, όμως, οι δράστες ζήτησαν και άλλα χρήματα. Αυτό που αγνοούσαν οι απαγωγείς, ήταν ότι οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει τα στοιχεία ταυτότητάς τους αξιοποιώντας την άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα κινητά τους. Ωστόσο, δεν επενέβαιναν ελπίζοντας ότι θα εντοπίσουν το σημείο όπου κρατούσαν αιχμάλωτο τον ομοεθνή τους.

Στο μεταξύ, ο αγνοούμενος παρέμενε άφαντος και όλα έδειχναν ότι τον είχαν βγάλει από τη μέση για να μην τους καταδώσει. Άλλωστε, οι τρεις δράστες είχαν χωρίσει εδώ και καιρό και βρίσκονταν ο ένας στην Τρίπολη, ο δεύτερος στη Θήβα και ο τρίτος στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Η ανακάλυψη της σορού στο δάσος της Βοιωτίας, το απόγευμα της Πέμπτης, άναψε το πράσινο φως σε μια οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψή τους στις τρεις περιοχές.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο βρήκε το θάνατο ο άτυχος αλλοδαπός, η αυτοψία στην σορό έδειξε τραύματα από μαχαίρι.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ