Αδέσποτο πιτ μπουλ δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει από την στιγμή που βρήκε σπίτι

Λίγες ράτσες σκύλων διχάζουν τους ανθρώπους τόσο πολύ. Βέβαια, είτε σου αρέσουν, είτε δεν σου αρέσουν τα πιτ- μπουλ είναι πολύ δύσκολο να μην συμπαθήσεις τον Μπρίνκς, το πιτ- μπουλ. Απλά δείτε το χαμόγελό του!

Το αδέσποτο πιτ- μπουλ περιφερόταν στους δρόμους του Μπρούκλιν, μέχρι που μια μέρα συνάντησε τον Τζον μαζί με τον σκύλο του, τον Ντέμο. Οι τρεις τους ταίριαξαν αμέσως. Ο Τζον αποφάσισε να πάρει το μικρό πιτ- μπουλ στο σπίτι του και προσπαθούσε για πολύ καιρό να βρει τον παλιό του ιδιοκτήτη. Όταν μετά από πολλές προσπάθειες, δεν βρέθηκε τίποτα, κατάλαβε, ότι ο Μπρινκς είχε έρθει για να μείνει. Τότε, ο Μπρινκς ήταν μόλις 11 μηνών και σήμερα 12 χρόνια αργότερα δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει.

Όποιος πιστεύει, ότι τα πιτ- μπουλ είναι τρομακτικά, θα πρέπει να κοιτάξει λίγο πιο προσεχτικά τον Μπρίνκς.

Απλά δείτε αυτό το χαμόγελο!

Ο ιδιοκτήτης του, ο Τζον τον βρήκε να περιφέρεται στους δρόμους του Μπρούκλιν και αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι και να τον φροντίσει.

Για ένα μήνα προσπαθούσε να εντοπίσει τον παλιό του ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί πουθενά.

Οπότε, αποφάσισε να τον υιοθετήσει και σήμερα 12 χρόνια αργότερα ο Μπρινκς δεν σταματάει να χαμογελάει.

«Το καλύτερο είναι, ότι πολλές φορές ο Μπρινκς χαμογελάει, όπως οι άνθρωποι, όταν απολαμβάνει μια κατάσταση», δήλωσε ο Τζον.

«Χαμογελάει, όταν τον ταΐζεις, χαμογελάει, όταν του λες καλημέρα το πρωί ή όταν τον καληνυχτίζεις το βράδυ.»

«Χαμογελάει, όταν πάμε βόλτες με το αυτοκίνητο ή όταν χαλαρώνει στον ήλιο ή μπροστά από το τζάκι. Φαίνεται συνέχεια ευτυχισμένος.»

Πηγή φωτογραφιών: smilingbrinks tilestwra.com

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ