Απίστευτο! Κυκλοφορεί σοκαριστικό βίντεο από το σημείο του θανάτου του Πάνου Ζάρλα


Δύσκολες οι τελευταίες ώρες, καθώς ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Ο νικητής του Power of love 1, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Συγγρού.
Μάλιστα, στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, κυκλοφορεί ένα σοκαριστικό βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης, το οποίο ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο άτυχος νέος αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος χρήστης του διαδικτύου, πέρναγε από το σημείο, μερικά λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα και τράβηξε το βίντεο, χωρίς αρχικά να γνωρίζει ότι το άψυχο σώμα που βρισκόταν στην άσφαλτο ήταν του Πάνου Ζάρλα.

Αφού ανέβασε το πρώτο βίντεο, επανήλθε με νέα ανάρτηση, όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως το βίντεο αποτελεί ντοκουμέντο του θανάτου του Πάνου Ζάρλα.

Το βίντεο πραγματικά σοκάρει και παρά το γεγονός πως το έχουμε στα χέρια μας, δεν θα το δημοσιοποιήσουμε, σεβόμενοι την οικογένεια του άτυχου νέου.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ