ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Σε live streaming ο… τελικός των τελικών στο Futsal


Η ώρα για τον τελικό των τελικών στη σάλα έφτασε. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Καματερού (31/5, 20:30) στην 5η “μάχη” των δύο ομάδων, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στη Futsal Super League.

Σε πέμπτο και τελευταίο τελικό -που θα γίνει στο Καματερό- θα κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή της Stoiximan.gr Futsal Super League, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να… λύνουν τις διαφορές τους (31/5, 20:30).

Οι δυο ομάδες έχουν πάρει τα ματς στην έδρα τους, δεν έχει γίνει κάποιο μπρέικ και πλέον σε ένα ματς “ο θάνατός σου η ζωή μου” θα κριθεί ο διάδοχος του Δούκα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική σειρά τελικών και τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί.

Οι δυο πρώτοι αγώνες έληξαν με σκορ 2-1, ο τρίτος πήγε στην Ένωση με 4-1 (τα τρία γκολ μπήκαν στο τελευταίο τετράλεπτο), ενώ ο τέταρτος αγώνας στην Κυψέλη έληξε 0-0, με τους «πράσινους» όμως να επικρατούν με 4-3 στα πέναλτι και να μένουν… ζωντανοί στην διεκδίκησης της πολυπόθητης κούπας.Το LIVE Streaming για τον μεγάλο αγώνα:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ