Συντετριμμένος ο Δώρος Παναγίδης από τον θάνατο του Ζάρλα: «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα» (photos)


Σοκαρισμένος ο  Δώρος Παναγίδης από το θάνατο του φίλου του, Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Ο πρώην παίκτης του Power of Love και συμπαίκτης του αδικοχαμένου Πάνου σοκαρίστηκε από το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης και εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις του Δώρου Παναγίδη ραγίζουν καρδιές… Δείτε όσα έγραψε στην gallery που ακολουθεί:

Οι δυο παίκτες του πρώτου κύκλου του reality αγάπης του ΣΚΑΙ τα πήγαιναν αρκετά καλά από την πρώτη κιόλας μέρα γνωριμίας του στο παιχνίδι. Ο Πάνος και ο Δώρος είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη φιλία τους και μετά το τέλος του Power of love.

Ο Δώρος Παναγίδης είναι ακόμη σοκαρισμένος από τον χαμό του φίλου του, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο μέσα από αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς τους στα social media.

Η δυσάρστη είδηση του θανάτου του νικητή του Power of love 1, έχει συγκλονίσει και την παρουσιάστρια του reality, την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία επίσης αποχαιρέτησε τον Πάνο με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Μαρία Μπακοδήμου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ