Η αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League


Με όλα τα όπλα στη διάθεση του, εκτός από τον Ναμπί Κεϊτά, θα παραταχθεί η Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ στον τελικό του Champions League.

Σχεδόν «πάνοπλη» θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί αύριο (1/6) στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Δύο ημέρες μετά την αναχώρηση της Τότεναμ για την ισπανική πρωτεύουσα (29/5), σήμερα ήταν η σειρά των «κόκκινων» να μεταβούν στη Μαδρίτη για την καταληκτική αναμέτρηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πήρε μαζί του 23 παίκτες και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος είχε χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ (σ.σ. τους αγώνες πρωταθλήματος με Νιούκαστλ και Γουλβς, καθώς και τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα) λόγω μυικού τραυματισμού. Μοναδικός απών από την αποστολή της Λίβερπουλ είναι ο τραυματίας Ναμπί Κεϊτά.Η αποστολή

Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον, Μπρούστερ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Γκόμεζ, Χέντερσον, Κέλεχερ, Λαλάνα, Λόβρεν, Μανέ, Μάτιπ, Μινιολέ, Μίλνερ, Μορένο, Ορίγκι, Όξλεντ-Τσάμπερλεϊν, Ρόμπερτσον, Σαλάχ, Σακίρι, Στάριτζ, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ