Λεβέντης: Πράξη αποστασίας η ανεξαρτητοποίηση του Σαρίδη

«Η Ένωση Κεντρώων θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την είσοδό της στη Βουλή και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της υπέρ των συμφερόντων του πολιτικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΟPEN BEYOND TV ανέφερε πως «στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών οι θέσεις του κόμματος δεν πέρασαν στην κοινωνία, εξαιτίας κυρίως της συμπεριφοράς ορισμένων ΜΜΕ που απέκλεισαν τη φωνή της Ένωσης Κεντρώων. Κατά την προεκλογική περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις προτάσεις και θέσεις του κόμματος, έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να έχει πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων όσον αφορά τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες».

Σε ερώτηση για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη, η οποία προκάλεσε και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι «πρόκειται για πράξη αποστασίας και ο λαός θα τοποθετηθεί επί όλων των αποστασιών την ημέρα των εθνικών εκλογών».

 

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here