Πατριός του Πάνου Ζάρλα: «Έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια»


Λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο, ήταν με τη μητέρα του και γιόρταζαν τα γενέθλιά του

Σε ηλικία 28 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του «Power of Love» σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα social media. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία». Ο πατριός του συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς έγινε το μοιραίο, αλλά για τις τελευταίες στιγμές του Πάνου Ζάρλα.

«Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί και έχω το βαρύ και το θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια πάλι εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα.

Μας ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενε κανένας. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είμαι και σε θέση να μιλήσω. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μηχανές. Την είχε μόνο για να πηγαίνει στις δουλειές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα του ήταν από προχθές εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όπως η ίδια μου μετέφερε, γιόρταζαν σε ένα μαγαζί και μετά ο Πάνος έφυγε για να πάει να βρει τους φίλους του για να συνεχίσει. Η μητέρα του έφυγε με μία φίλη της. Ήταν μαζί με τη μητέρα του λίγο πριν από το τροχαίο. Έκαναν τα γενέθλια του σε ένα μαγαζί. Ο Πάνος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, ήταν τέτοια η ψυχή του που ήταν σαν μωρό παιδί», συμπλήρωσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ