Πρώτη φορά μαζί στο κρεβάτι: Μυστικά για να τον αποπλανήσεις!


Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που θέλει σεξουαλικά έναν άνδρα, με τον οποίο γνωρίζεστε αρκετό καιρό, αλλά να ντρέπεσαι την κρίσιμη ώρα να κάνει την κατάλληλη κίνηση, διάβασε παρακάτω μερικά βασικά μυστικά για να τον αποπλανήσεις, αφού τον φέρεις στο κρεβάτι σου.

Πριν το… κρεβάτι

Φυσικά και τον προσκαλείς στο σπίτι σου με οποιαδήποτε πρόφαση μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Μια ταινία, ένα δείπνο, μια βρύση που σου χάλασε είναι μέσα στην κατηγορία των «αφορμών» για να φέρεις τον άνδρα που είναι το αντικείμενο του πόθου σου στο σπίτι σου και στην πορεία στο κρεβάτι σου.

Προσοχή: Φροντίζεις να τονίζεις το ότι θα είναι κάτι «χαλαρό», ώστε να μην τον αγχώσεις και φυσικά να μην καταλάβει ότι οι προθέσεις είναι τελικά διαφορετικές και δεν εμφανιστεί στο ραντεβού σας.

Αφού λοιπόν κλείσατε το ραντεβού σας, η προετοιμασία σου πρέπει να είναι τέτοια που να μην παραπέμπει σε κάτι με σεξουαλική κατάληξη. Προσπαθείς, όσο μπορείς να είσαι χαλαρή και φροντίζεις όσο μπορείς να του δώσεις λιγάκι αλκοόλ παραπάνω, ώστε να μην ρισκάρει την οδήγηση και έτσι να πειστεί να κοιμηθεί στο σπίτι σου.

Και τότε αναλαμβάνεις δράση. Τον πείθεις να κοιμηθείτε στο ίδιο κρεβάτι, πάντα τονίζοντας ότι δεν είναι πονηρό και ότι δεν τρέχει κάτι… Φυσικά και αυτό δεν πρόκειται να ισχύσει, αφού σκοπός σου είναι άλλος.

Εμφανίζεσαι με τις πιζάμες σου, από μέσα όμως έχεις βάλει ό,τι πιο «καυτό» έχεις σε εσώρουχα.
Έχεις φροντίσει να υπάρχουν προφυλακτικά στο συρτάρι σου
Έχεις αποτριχωθεί/ξυριστεί σε όλα τα επίμαχα σημεία

Στο κρεβάτι…

Έχετε ξαπλώσει, λοιπόν, και έρχεται η ώρα να πείτε καληνύχτα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις πιο κοντά του επιδιώκοντας την επαφή. Πρόσεξε: Όχι αγκαλιές κλπ. Γυρίζεις πλευρό με την πλάτη προς τη μεριά του και φροντίζεις να τεντώσεις τα οπίσθιά σου προς το μέρος του. Η επαφή αυτή είναι απόλυτα ερεθιστική και επίσης αρκετά ασφαλής. Κι αυτό γιατί εάν ανταποκριθεί θα το καταλάβεις σχεδόν αμέσως, αλλά ακόμα κι αν εκπλαγεί και τραβηχτεί μπορείς να ζητήσεις «συγγνώμη» και να πεις ότι έτυχε απλά να τον ακουμπήσεις.

Η ιδανική στάση

Εφόσον τα καταφέρεις και τον σαγηνεύσεις, τότε η ιδανική στάση για να εφαρμόσετε οι δυο σας είναι η στάση «κουτάλι». Έτσι, όπως τον έχεις προσεγγίσει στα… πλάγια, άστον να κολλήσει το σώμα του επάνω σου και, αφού φυσικά γδυθείτε, να εφαρμόσει το πέος του στο άνοιγμα του κόλπου σου.

Με το ένα του χέρι μπορεί να κρατάει το από πάνω πόδι σου λίγο ψηλά για ακόμα καλύτερη και βαθύτερη διείσδυση. Ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα, καθώς η στάση αυτή ενδείκνυται για χάδια και αγκαλιές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ