To νέο ηλεκτρικό MINI τραβάει Boeing 150 τόνων! (+video)


Όσο μέγεθος του λείπει, τόση δύναμη έχει το νέο ηλεκτρικό MINI Cooper SE, το οποίο χαρακτηρίζει η μάρκα ως ένα «muscle car», αφού αναλαμβάνει με επιτυχία το ρόλο ενός ρυμουλκού αεροσκάφους.

Το πρώτο ηλεκτρικό MINI παραγωγής το βλέπουμε στο βίντεο με καμουφλάζ στο αμάξωμά του, ωστόσο πλησιάζει η έναρξη της παραγωγής του στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη, το Νοέμβριο του 2019. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 2017 είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του το MINI Electric Concept.

To MINI Cooper SE που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο καταφέρνει να ρυμουλκήσει χωρίς θόρυβο και εκπεμπόμενους ρύπους ένα αεροσκάφος Boeing 777F βάρους 150 τόνων (χωρίς φορτίο), στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Βασισμένο στο 3θυρο MINI, το ηλεκτρικό MINI υπόσχεται σπορτίφ οδική συμπεριφορά, εκφραστικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Προς το παρόν η MINI δεν αποκαλύπτει κανένα τεχνικό στοιχείο για το ηλεκτρικό MINI, ωστόσο σίγουρα θα έχει αρκετή ισχύ και κυρίως ροπή για να τραβήξει το πολύ μεγάλο αεροσκάφος.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ