Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απίστευτη αποκάλυψη και το μεγάλο σοκ (photos)


Αμείωτο θα κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» για όσο καιρό ακόμα θα το παρακολουθούμε στους δέκτες μας μέχρι το οριστικό τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Με­λίτη τις τελευταίες μέρες είναι απόμακρη μαζί της. Από την άλλη, η “Ελλη είναι πολύ χαρού­μενη καθώς αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ιππι­κού ομίλου.

Λίγο αργότερα, ο Άρης βλέποντας να υπάρχει ένταση ανάμεσα στην αγαπημένη του και στον Κωστή, παίρνει θέση και προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί τη Μελίτη σαν αδελ­φή των παιδιών της. Την ίδια ώρα, η Μαρί­να έχει μια έντονη συζήτηση με την Κά­τια και την κατηγορεί ότι θέλει να βλάψει τη Μάρθα. Φυσικά, εκείνη το αρνείται, αλλά η Μαρίνα δεν πείθεται από τα λό­για της. Από την άλλη, η Λίλιαν συνε­χίζει με κάθε τρόπο να βρίσκει αφορ­μές να επηρεάσει αρνητικά τη Μελίτη απέ­ναντι στη Μαρίνα, ενώ λίγο αργότερα η Κάτια παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Από τη στιγμή που η ίδια δεν μπορεί να αποκαλύψει στη Μαρίνα τη συγγένεια τους, αποφασίζει να τη βοηθήσει κρυφά. Η ίδια αδιαφορεί για τις επιπτώσεις που θα έχουν στην ίδια οι πράξεις της, καθώς το πιο σημαντικό για την Κάτια πια είναι π κόρη της. Έτσι, λοιπόν, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, να συναντήσει μυστικά από όλους την Μελίτη και να της μιλήσει για την Μαρίνα με σκοπό να τις φέ­ρει πιο κοντά. Η Κάτια καταφέρνει και επηρεάζει την μικρή να εναντιωθεί στην Λίλιαν και τον Σταύρο καθώς της μιλά πολύ σκληρά για εκείνους και τη στάση τους απέναντι στην Μαρίνα.

Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει τα πάνω-κάτω. Οι αποκαλύψεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Λίλιαν ζητάει από τον Σταύρο να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη

Η Κάτια καταφέρνει και πάλι να τρομοκρατήσει τη Λίλιαν και να φρενάρει το σχέδιο της, το οποίο εί­ναι να το σκάσει κρυφά με τα παιδιά. Λίγο αργότε­ρα, η Μελίτη αντιδρά ξανά αρνητικά απέναντι στη Λίλιαν. Τότε, η γυναίκα, θέλοντας να προστατεύσει τη σχέση με την κόρη της, συζητά με τον Σταύρο την περίπτωση να επιστρέψουν μόνιμα όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Όταν, όμως, η Μαρίνα μαθαίνει το σχέδιο τους, εξοργίζεται και επαναστατεί. Πα­ράλληλα, ο Γιώργος έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του με την αποκάλυψη του γιατρού για την εκ γενετής στειρότητα του. Ο νεαρός κρύβει από τη Σοφία ότι ξέρει την αλήθεια πως το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά παράλληλα αισθάνεται οργισμένος και προδομένος. Κάπως έτσι, όμως, νιώθει και η Έλλη, όταν τυχαία ακούει την Κάτια και τον Φώτη να συζητούν για τη Μαρίνα.

Η ίδια αναρωτιέται τι να κρύβεται πίσω από το ξαφνικό ενδιαφέρον και την αγάπη που εκδηλώνουν για την κοπέλα! Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει ανοι­χτά στη Μελίτη, λέγοντας της την αλήθεια και τι συ­νέβη και δεν μεγάλωσε μαζί της.

Ρένα και Αντρέας ζητούν από τη Μάρθα να τους παντρέψει

Απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Φώτη, η Μαρίνα του ζητά­ει να συναντηθούν για να του επιστρέψει τον σταυρό που της έδωσε ως δώρο γάμου. Εκείνος πληγώνεται από τη συμπεριφορά της, αλλά προσπαθεί να φανεί δυνατός και να το κρύψει! Στη συνέχεια, ο σταυ­ρός φτάνει πάλι στα χέρια της Κάτιας, η οποία είναι ξανά απογοητευμένη καθώς η Μελίτη έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι της.

Από την άλλη, ο Σταύρος νιώθει τη Μελίτη να απομακρύνεται και αποφα­σίζει να συμβιβαστεί με την πρόταση της Λίλιαν να πάρουν τα παιδιά και να φύγουν για Θεσσαλονίκη. Σε άλλους ρυθμού κινούνται η Ρέ­να και ο Αντρέας οι οποίοι είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα και ζητούν από τη Μάρθα να γίνει κουμπάρα τους. Το ίδιο βράδυ, ο Γιώργος, έχοντας κάποιες υποψίες, ζητάει από τον Μιχάλη να του πει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Δημήτρης. Την ίδια στιγμή, το σχέδιο και η προσπά­θεια της Κάτιας να πλησιάσει τη Μελίτη αποκαλύπτεται…

Σταύρος και Λίλιαν αποφασίζουν να απολεμήσουν την Κάτια

Η Λίλιαν με τον Σταύρο συνειδητο­ποιούν πως ο άνθρωπος που έβα­λε λόγια στο παιδί για να το στρέψει εναντίον τους δεν είναι η Μαρίνα, αλλά η Κάτια. Αυτό, σε συνδυασμό και με τη γενικότερη συμπεριφορά της Μαρίνας και την προθυμία της ακόμα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για το καλό του παιδιού, αρχίζουν να τους υποψιάζονται σχε­τικά με τα ύπουλα σχέδια που μπορεί να έχει στο μυαλό της η Κάτια.

Έτσι, οι δύο γονείς αποφασίζουν να δράσουν από κοι­νού για να τη σταματήσουν να ανακατεύεται στην οικογένεια τους. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος, σοκαρισμένος με τη Σοφία αλλά και με τον Μιχάλη που τον έχουν κοροϊδέψει, προσπαθεί να διαχειριστεί όλο αυτό το ψέμα σχετικά με την πατρότη­τα του παιδιού. Παράλληλα, η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την Κάτια και την αλήθεια που της κρύ­βει, ενώ βρίσκει στα δικά της χέρια τον σταυρό που της είχε δώσει ο Φώτης και σοκάρεται!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ