Πλήρης οδηγός ασκήσεων και περιποίησης για να πεις αντίο στα ”ψωμάκια”


Τα «ψωμάκια» είναι το κλασικό σημείο που ταλαιπωρεί τις γυναίκες με σωματότυπο «αχλάδι» και το καλοκαίρι τους δίνεις ακόμα μεγαλύτερη σημασία γιατί θα βάλεις μαγιό ή σορτς. Καταρχάς, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Το πρώτο βήμα είναι να αποδεχθείς το σώμα σου ακριβώς έτσι όπως είναι και να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ατέλειες ή που να μη νιώθει self conscious για κάτι, ακόμα και αν στα δικά σου μάτια φαντάζει τέλεια.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσεις τη στοχευμένη άσκηση που θα αλλάξει την όψη της περιοχής, θα μειώσει τα «ψωμάκια» και θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εξίσου σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που θα γίνουν σύμμαχος σε αυτόν τον αγώνα και θα φροντίσουν ποιοτικά την επιδερμίδα σου.

Ξεκινάμε με τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το πάτωμα και ένα στρωματάκι yoga. Βάλε δυνατά τη μουσική και πάτα play στο βίντεο για να αντιγράψεις τις 6 πανεύκολες και fun ασκήσεις. Ξεκίνα με το Μέσα/Έξω γρήγορο step. Η δεύτερη άσκηση είναι ένας συνδυασμός καθίσματος (squat) και σηκώματος κάθε ποδιού εναλλάξ. Συνέχισε με κυκλικές κινήσεις σε κάθε πόδι ενώ στέκεσαι όρθια και στο επόμενο σετ, πάρε τη στάση του σκύλου κλωτσώντας κάθε πόδι προς το πλάι με 10 επαναλήψεις. Η επόμενη άσκηση είναι η κλασική υπόκλιση ευγενείας και ολοκληρώνουμε με το πλάγιο περπάτημα του πλατύποδα (ή του κάβουρα). Και ξανά από την αρχή.

Αν πάλι είσαι από εκείνους που βαριούνται πάρα πολύ τη γυμναστική, αλλά θες να απαλλαχθείς από τα ψωμάκια, μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις αυτού του βίντεο, κατά τη διάρκεια των οποίων είσαι ξαπλωμένη στο σπίτι σου αλλά «καις» το λίπος αυτής της περιοχής. Τσέκαρε και αυτό το βίντεο, που σου δείχνει πώς θα γυμνάσεις συνολικά την πίσω όψη (που περιλαμβάνει γλουτούς, μηρούς και «ψωμάκια» μέσα από ένα 20λεπτο πρόγραμμα.

Επειδή όμως η γυμναστική δεν περιορίζεται μόνο εντός σπιτιού, υπάρχουν τρόποι να κάψεις τα «ψωμάκια» και εκτός, ειδικά αυτήν την περίοδο που μας είναι και πιο εύκολο να ξεχυθούμε στους δρόμους, στις πλαγιές και τα γυμναστήρια για να ασκηθούμε. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τουλάχιστον 4 είδη γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να απαλλαχθείς γρήγορα από τα ψωμάκια.

Τρέξιμο
Ακόμα καλύτερα, μπορείς να κάνεις roller skating που είναι και τέλειος τρόπος μετακίνησης. Σφίξε τους γλουτούς και κάψε τα «ψωμάκια», υιοθετώντας το εξής tip. Όταν τρέχεις, ρίχνε το βάρος σου στις γάμπες και κάνε μεγάλες δρασκελιές. Έτσι δίνεις έμφαση στους γλουτούς.

Ειδικά μηχανήματα
Εάν το πήρες απόφαση και έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο, στόχευσε σε αυτά τα μηχανήματα που γυμνάζουν τα πόδια και τους γλουτούς.

Αεροβική
Το είδος της γυμναστικής που καίει το λίπος σε ολόκληρο το σώμα και σου χαρίζει πάρα πολλή ενέργεια. Αν τη συνδυάσεις με τα παραπάνω μηχανήματα στο γυμναστήριο, τότε θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στα «ψωμάκια» σου (αλλά και παντού).

Σχοινάκι
Θυμήσου τα παιδικά σου χρόνια, τότε που καθόσουν με τις ώρες έξω στη γειτονιά με τους φίλους σου και παίζατε κρυφτό, κυνηγητό και κάνατε σχοινάκι. Αυτήν τη φορά δε θα χρειαστείς παρέα. Είναι η επιλογή πασπαρτού που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, στο γυμναστήριο ή και έξω στη βόλτα σου.

Kangoo
To kangoo είναι μία νέα μέθοδος γυμναστικής όπου φοράς μπότες που μοιάζουν με αυτές του σκι και έχουν ελατήρια. Έτσι δεν καταπονούνται οι μύες και καις περισσότερες θερμίδες από το κανονικό. Είναι σα να κάνεις aerobic αλλά με έξτρα εξοπλισμό και αποτελεί τον ιδανικό τρόπο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Stay tuned γιατί θα σου έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Βρες τους σωστούς συμμάχους- προϊόντα
Μπες δυνατά στη μάχη και πες αντίο στα ψωμάκια, καθώς και στην όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» με τους σωστούς συμμάχους τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να την αντιμετωπίσεις και να περιορίσεις την εμφάνισή της. Τα περισσότερα προϊόντα αποτοξινώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, χαρίζοντάς του παράλληλα την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Εμείς σου συγκεντρώσαμε εδώ τα καλύτερα για να έχεις ορατά αποτελέσματα μέσα από την πιο ποιοτική φροντίδα. Και plus έχουμε παρακάτω τρία ακόμα εξειδικευμένα στο τοπικό πάχος προϊόντα.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ