Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Το τρικ για να κοιμηθείς πιο εύκολα


Το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό, όμως αυτό δεν ισχύει και για τη στιγμή που ετοιμάζεσαι λίγο να κλείσεις τα μάτια σου και να ξεκουραστείς. Ναι, έχεις δίκιο. Δεν είναι και ότι πιο βολικό ο ύπνος στο αεροπλάνο, όμως αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα αυτό θα γίνει λίγο πιο εύκολο.

Εάν κάθεσαι από την πλευρά που βρίσκεται το παράθυρο, κοίτα να το εκμεταλλευτείς γιατί θα σε βοηθήσει πολύ στο κεφάλαιο ύπνος. Εάν το παράθυρο δίπλα από τη θέση σου βρίσκεται μερικά εκατοστά πιο μπροστά, τότε έλυσες το «πρόβλημά» σου. Ο χώρος που περισσεύει είναι το ιδανικό μέρος για να ακουμπήσεις το κεφάλι σου και να κοιμηθείς λίγο.

Επιπλέον σε ένα τέτοιο ταξίδι, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να είναι άνετα ντυμένη. Κατά τη διάρκεια της πτήσης το σώμα μας πρήζεται και το πιο δύσκολο ίσως είναι να βολευτείς με τα παπούτσια που φοράς. Μπορεί να νιώσεις πως σε στενεύουν πολύ, όμως είναι προσωρινό. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταυρώσεις τα πόδια σου όσο ταξιδεύεις.

Η κίνησή σου αυτή θα οδηγήσει σε δύσκολη κυκλοφορία του αίματος στα πόδια σου, ενώ αν σε πάρει ο ύπνος έτσι ίσως χρειαστεί να ξυπνήσεις και να βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ