Γιατί να προτιμήσετε σφουγγαράκια στο μακιγιάζ αντί για πινέλα;


Μπορεί να είστε team πινέλα γενικά στο μακιγιάζ, μετά από αυτό το κείμενο όμως θα είστε team σφουγγαράκια. Και θα τρέχετε στα καταστήματα να τα αγοράζετε μαζικά. Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός: τα σφουγγαράκια –σε αντίθεση με τα πινέλα- έχουν αμέτρητες χρήσεις στην ομορφιά εν γένει και όχι μόνο στο μακιγιάζ. Τι μπορείτε να κάνετε με αυτά, εκτός από το να εφαρμόζετε τα κρεμώδη προϊόντα στην επιδερμίδα σας;

Στο κραγιόν
Εφαρμόστε το αγαπημένο σας ματ κραγιόν στα χείλη και έπειτα ταμπονάρετε τα με ένα σφουγγαράκι. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει stain και το προϊόν θα μείνει για ώρες στα χείλη σας, χωρίς να «μεταναστεύει» στα δόντια ή το πηγούνι σας.

Στην περιποίηση
Ακριβώς όπως και με τα κρεμώδη προϊόντα του μακιγιάζ, έτσι και αυτά της περιποίησης μπορούν να απλωθούν με ένα σφουγγαράκι, ειδικά σε περιοχές όπως τα μάτια που δεν θέλουν έντονες κινήσεις και τραβήγματα. Φροντίστε φυσικά να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό σφουγγαράκι και όχι αυτό του foundation.

Στο smokey eye
Αντί να παιδεύεστε για να πετύχετε το τέλειο smokey eye με σκιές, απλώς βάλτε λίγο μολύβι στα βλέφαρά σας και με την άκρη του σφουγγαριού μουτζουρώστε το ώστε να απλωθεί.

Στο self tan
Κάνετε self tan και μονίμως δεν μπορείτε να καλύψετε με αυτό σημεία όπως τα αυτιά σας; Ένα σφουγγαράκι θα δώσει τη λύση, αφού οι γωνίες και το μικρό του μέγεθος βοηθούν στο να αποκτήσετε πρόσβαση.

Στα μαλλιά
Αν κάνετε μόνες σας ανταύγειες στο σπίτι, δοκιμάστε να απλώσετε τη βαφή σε μεμονωμένες τούφες των μαλλιών σας με ένα σφουγγαράκι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό από όταν το κάνετε με τα δάχτυλά σας, θυμίζοντας μπαλαγιάζ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ