Ρώτησαν τη Lady Gaga πού είναι ο Bradley Cooper και η απάντηση δε τους άρεσε


Τις τελευταίες ημέρες ο χωρισμός της Irina Shayk με τον Bradley Cooper έγινε πρωτοσέλιδο στα περισσότερα αμερικανικά ταμπλόιντ, τα οποία βλέπουν στο παρασκήνιο τη Lady Gaga, με την οποία ο σταρ του Χόλιγουντ ερμήνευσε το ρομαντικό Οσκαρικό τραγούδι «Shallow».

Η pop star το βράδυ του Σαββάτου, έδωσε συναυλία στο Λας Βέγκας και οι θαυμαστές της δεν άφησαν το γεγονός να περάσει απαρατήρητο. Την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» πολλοί από το κοινό άρχισαν να τη ρωτάνε «που είναι ο Μπράντλει». Η Lady Gaga φάνηκε να εκνευρίζεται από το κοινό για να δώσει την απάντηση «ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ…….».

Πριν μερικά 24ωρα η είδηση του χωρισμού του Cooper και της Shayk δεν είναι αυτό που λέμε ξαφνική αλλά μάλλον αναμενόμενη.

Οι φήμες ότι η σχέση του ζευγαριού μετά τα Όσκαρ περνάει κρίση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί και έτσι η Ρωσίδα καλλονή πήρε τα μπογαλάκια της και την κόρη της Λέα και έφυγαν από το σπίτι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την Lady Gaga. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με την Gaga.

«Δεν τρέχει τίποτα με την Gaga. Δεν συνέβη ποτέ κάτι ρομαντικό μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ταινίας “Α Star is Born” απλά οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία πάνω στη σκηνή», υποστήριξε ανώνυμη πηγή στο «Us Weekly».

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ