«Έξαλλη» η ΝΔ με τα fake news «των υπογείων του Μαξίμου» για την… δεμένη χελώνα


Η «είδηση» δημοσιεύτηκε σε πολλά sites, μέχρι να αποδειχθεί πως ήταν απάτη – Κατά τη ΝΔ διαδόθηκε από τα υπόγεια του πρωθυπουργικού γραφείου.

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δημοσιοποίηση μιας δήθεν είδησης, που δημοσιεύτηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε πολλά ειδησεογραφικά -ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη ΝΔ- sites. Σύμφωνα με αυτήν την «είδηση», κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο οι κάτοικοι είχαν… δέσει μια χελώνα για να την δει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η είδηση όχι μόνον αποδείχθηκε πως ήταν ψευδής, αλλά έδωσε την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να κάνει λόγο για fake news με προέλευση «τα υπόγεια του Μαξίμου».

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, δήλωσε:

«Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία.

Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας. Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση.

Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

Δείτε τι είπε η κυρία Ζαχαράκη:

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ