Μετά τα μεσάνυχτα: Τζένη Μπαλατσινού: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Κικίλια (video)


Μετά τα μεσάνυχτα: Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Τζένη Μπαλατσινού ντυθεί νύφη στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Κικίλια, μίλησε για τον πολυαναμενόμενο γάμο τoυς, την Κυριακή 16 Ιουνίου. 

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απόλυτη ευτυχία που βιώνει, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους.

Αναπόφευκτα, η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από την περίοδο που η ίδια και ο μέλλων σύζυγός της έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στον τρόπο που τους έφερε και πάλι κοντά αλλά και ποια χαρακτηριστικά του υποψήφιου βουλευτή ερωτεύτηκε.

Να θυμίσουμε ότι η είδηση του γάμου του ζευγαριού έσκασε σαν… κεραυνός εν αιθρία στα μέσα της προηγούμενης άνοιξης καθώς όλοι πίστευαν πως οι δυο τους έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα. Αντ” αυτού, όμως, ενημερωνόμασταν πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, όχι μόνο είναι μαζί αλλά έχουν ορίσει και ημερομηνία γάμου.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ