Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό – Μεταμόρφωση έως Βαρυμπόμπη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Οι εργασίες, ξεκίνησαν χθες 11 Ιουνίου, αρχικά από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, ενώ θα διεξάγονται αποκλειστικά βραδινές ώρες από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, καθώς και το Σάββατο από τις 00:00 το βράδυ, έως τις 08:00 το πρωί και θα αφορούν συνολικά όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας στις δύο κατευθύνσεις.

Τις Παρασκευές, καθώς και το διάστημα από 14 έως 18 Ιουνίου δε θα εκτελούνται εργασίες.

Ωστόσο με στόχο να επηρεαστεί η κυκλοφορία κατά το δυνατόν λιγότερο, θα διεξάγονται τμηματικά και εναλλάξ στις λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου συνεχώς να υπάρχει κατ’ ελάχιστο μια λωρίδα κυκλοφορίας διαθέσιμη ανά ρεύμα, ενώ κάθε πρωί μετά τη λήξη τους το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται ελεύθερο στην κυκλοφορία.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here