Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ: “Είχαμε συμφωνήσει να χάσουμε”

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ίνιγο Λόπεθ έχει βρεθεί στο επίκνετρο των στημένων αγώνων στην Ισπανία και παραδέχθηκε ότι υπήρχε συμφωνία για να χάσει ένα ματς η Ουέσκα, αλλά όχι για στοιχηματικούς λόγους.

Για ποδοσφαιρική… αλληλεγγύη έκανε λόγο ο Ίνιγο Λόπεθ, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την ήττα της Ουέσκα από τη Λα Κορούνια, σε ματς που εξετάζεται ως στημένο από τις ισπανικές αρχές.

Ο Ισπανός αμυντικός που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15, υποστήριξε στη Mundo Deportivo ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν συμφωνήσει να χάσουν για να βοηθήσουν τους… φίλους τους στην αντίπαλη ομάδα, αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός χρηματισμός. Οι δηλώσεις του Λόπεθ

«Είναι κάτι που πάντα υπήρχε στο ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδια κοιτάζεις το πρόγραμμα και συζητιέται, γιατί γνωρίζεις τους ανθρώπους. Δεν είναι ότι μαζευόμαστε ή κανονίζουμε να βρεθούμε κάπου. Απλά λέμε: ‘Κοίτα, μην κάνουμε ζημιά ο ένας τον άλλο, για όποιον χρειάζεται τους βαθμούς’. Το πράγμα μένει εκεί και δεν συζητιέται ξανά.

Οποιοσδήποτε έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει βρεθεί σε αυτόν τον κόσμο, ξέρει ότι αυτό συνέβαινε από πολύ πριν από εμάς. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι με την υπόθεση των στοιχημάτων, όλα πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα αποδυτήρια ήταν γνωστή η συμφωνία. Ξέρω ότι υπήρξε μια επαφή και συμφωνήθηκε να μην γίνουν… βλακείες. Τελεία και παύλα».

 

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here