Χαμός με τα “Ανθρωπάκια” στο ΣΕΦ – Τι λέει η διοίκηση του Σταδίου

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, επιβεβαίωσε την καταστροφή ενός εκ των τριών γλυπτών του καλλιτέχνη Γιάννη Γαΐτη, που είχαν γίνει δωρεά το 1985, αλλά ταυτόχρονα έβαλλε και εναντίον των Μέσων που παρουσίασαν το θέμα.

Χαμός με τα γλυπτά «Ανθρωπάκια» του γνωστού καλλιτέχνη Γιάννη Γαΐτη στο ΣΕΦ, με αγνώστους να πετούν ένα από αυτά στα σκουπίδια και τη διοίκηση του Σταδίου να κινεί τις διαδικασίες μηνυτήριας αναφοράς.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της πάντως, η πλευρά του γηπέδου του Ολυμπιακού «επιτίθεται» και στα Μέσα που έφεραν στην επιφάνεια το θέμα, για τον τρόπο που συνέβη αυτό, χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα» εναντίον τους. Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΦ

«Σαμποτάζ, γκεμπελισμός κι Άγιος ο Θεός…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, που μόνο την αλήθεια και τον σκοπό της ενημέρωσης δεν υπηρετεί, η «κακή» διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και η κυβέρνηση της αριστεράς, ευθύνονται για το ότι ένα από τα τρία γλυπτά, «Ανθρωπάκια», του γνωστού καλλιτέχνη Γιάννη Γαΐτη (τα οποία έγιναν δωρεά το 1985 στο στάδιο και κοσμούν την είσοδο των επισήμων) βρίσκεται σε κάδο απορριμμάτων.

Πράγματι με έκπληξη μας σήμερα το πρωί αντικρίσαμε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα και έχουμε ήδη κινήσει τις διαδικασίες μηνυτήριας αναφοράς κατ’ αγνώστου για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Προκαλεί ωστόσο, αλγεινή εντύπωση το γεγονός, ότι χθες το βράδυ έλαβε χώρα αυτή η απαράδεκτη ενέργεια και στήθηκε εν ριπή οφθαλμού το «ρεπορτάζ», που θα έστηνε στον τοίχο τους υπεύθυνους, χωρίς καν ο συντάκτης να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει ως όφειλε με τη διεύθυνση του Σταδίου για ρεπορτάζ (άγνωστη λέξη εσχάτως…).

Σαμποτάζ, γκεμπελισμός και …ανθρωπάκια, σημεία των καιρών!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here